Rob van Leeuwen

Foodprint - de zin en onzin van duurzaamheid in voedsel meten

Waarom meten? Sinds de jaarwisseling maken we ons bij Hof Catering druk over onze duurzaamheid, gemeten in CO2. Van alle indicatoren hebben we C..

LEES VERDER
Rob van Leeuwen

De bedrijfsbarbecue en waarom de baas daar zo blij mee is….

De bedrijfsbarbecue en waarom de baas daar zo blij mee is…. Het is mei en het tweede kwartaal is begonnen. De vakantieperiode gloort in de ver..

LEES VERDER
Rob van Leeuwen

FOODprint 2,01 is ons getal voor 2018

2,01 is ons getal voor 2018 Zoveel kg CO2 hebben wij per gast veroorzaakt in 2018. Het totaal kwam op 285.000 kg CO2. Althans, dat zegt de uitko..

LEES VERDER
Rob van Leeuwen

FOODprint

Het duizelt mij van al het nieuws over het klimaat en net als zovelen vind ik er van alles van maar doe ik te weinig. Ik fiets een hoop ritjes,..

LEES VERDER
Rob van Leeuwen

Mijn voornemen voor 2019

Mijn voornemen voor 2019 Normaal heb ik daar niet zoveel mee rond deze tijd. Als ik iets wil verbeteren aan mijn leven doe ik dat gewoon, dat ..

LEES VERDER
Meer weten

Bespreek met ons de mogelijkheden