Contractcatering Essentials

Het uitbaten van bedrijfsrestaurants gebeurt niet meer door alleen de gerenomeerde namen. De vraag van organisaties is verbreed naar gastvrijheidsdiensten waarbij de lunch nog steeds een belangrijk onderdeel vormt. De invulling vraagt om een aanpak op maat en niet langer de concepten die in het verleden als maatstaf werden gebruikt. Het gaat nu, meer dan ooit, in essentie om de juiste cateringmedewerkers op de locatie.

Catering Essentials voor uw bedrijfsrestaurant

Het team van HOF Catering Essentials heeft de ervaring om dit voor een organisatie te verzorgen. En dan niet met ingewikkelde meerjarige cateringcontracten, maar met heldere korte termijn overeenkomsten waarin de behoefte van de organisatie centraal staan. Bovendien vallen deze overeenkomsten niet onder de traditionele catering CAO, waardoor er maximale vrijheid voor de opdrachtgever wordt gegarandeerd.

In de dienstverlening van HOF Catering Essentials staat de kennis die wij hebben over eten, drinken en gastvrijheid centraal. Die passen we aan op de identiteit en de wensen van een organisatie. En daarmee creƫren we de beste catering, geheel op maat.

Afspraak

Bespreek met ons de mogelijkheden

Het assortiment? De gerechten? Zo divers als u maar wenst en altijd vers! Zelfgemaakte soepen, vers geperste vruchtensappen, de beste koffie of vegetarische gerechten? Wij denken met u mee en doen u graag een voorstel. 

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA