Party catering essentials

Een bedrijfsfeest, congres of belangrijk diner op de planning? Maak je gasten het hof.

Laat HOF Catering jouw zorgen uit handen nemen en je gasten verrassen met culinaire bites of een spectaculair diner. Onze passie drijft ons om voor elke gelegenheid een originele invulling te vinden met verrassende smaakvolle creaties.

  • Flexibele cateraar, gefocust op individuele wensen
  • Originele duurzame gerechten van hoge kwaliteit
  • Bedrijfsfeesten, congressen & recepties
  • Diners, kookeilanden, walking/sitting dinner en barbecues
  • Kleine en grote groepen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Kennismaking

Om tot een goed en passend advies te komen, moeten we eerst de kern van de zaak kennen; doel, wens en omvang. Maar ook willen we de bedrijfscultuur leren kennen. Alles voor een evenement dat past als een handschoen.

Ons voorstel

Een voorstel gebaseerd op alles waar we kennis van hebben genomen, spreken wij eerst persoonlijk met u door. Indien er onduidelijkheden zijn lichten wij die toe, als er aanpassingen gewenst zijn kunnen we die opnemen en als er toch andere idee├źn bestaan over de invulling, dan passen wij dat aan. Alles voor een evenement op maat.

Voorbereiding

Aan de slag! De aan de opdracht toegewezen eventmanager zorgt voor alle voorbereidingen en houdt de planning strak in de gaten. Zijn er nog vragen, nog speciale last minute wensen, dan houden wij daar rekening mee. We spreken met elkaar het draaiboek door en zetten de puntjes op de i. Alles is tot in de kleinste details geregeld!

Het evenement

De dag is aangebroken en wij gaan van jullie evenement een succes te maken. De partymanager is het directe aanspreekpunt en houdt overal de regie over. Heerlijke hapjes en drankjes, een mooi aangeklede locatie, vriendelijke en gastvrije medewerkers. Alle ingredi├źnten om er een onvergetelijk en succesvol evenement van te maken.

Evaluatie

HOF Catering bespreekt graag kort na afloop het evenement met u door. Zijn de doelstellingen behaald zoals afgesproken? Blij met het resultaat? Waren uw gasten tevreden? Wij kijken graag samen met jullie terug op een geslaagd evenement. 

Bespreek met ons de mogelijkheden

Het assortiment? De gerechten? Zo divers als u maar wenst en altijd vers! Zelfgemaakte soepen, vers geperste vruchtensappen, de beste koffie of vegetarische gerechten? Wij denken met u mee en doen u graag een voorstel. 

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA