Diner

Ook bij onze diner essentials bepaal jij wat essentieel is of niet. Zijn dat mooie witgedekte tafels, tafelzilver en kristal met vijf gangen of een informele walking dinner met prachtige een persoonsgerechtjes? De invulling is aan het seizoen of je doel van het diner of aan te passen. Vanuit onze mobiele keukens kunnen we de mooiste gerechten bereiden die aansluiten op doel van de middag of avond. Wat voor ons essentieel is, is dat jouw gasten naar huis gaan en een geweldige culinaire ervaring rijker zijn

Culinaire eilanden
De essentie van goed eten moet meer dan een belevenis te zijn, het moet een herinnering worden. Voor evenementen met een groter aantal gasten serveren wij met onze culinaire eilanden de heerlijkste gerechten vanuit alle windstreken. Zo kan men genieten van de heerlijkste wereldgerechten.

In het bijzijn van uw gasten kunnen onze koks de mooiste gerechten bereiden die alle zintuigen prikkelen. De koks kunnen met passie vertellen over producten, gerechten en de bereiding daarvan. Onze gastvrije medewerkers kunnen vervolgens deze gerechten op kleine bordjes presenteren. Zo kunnen bereiding, het serveren en de smaak een complete beleving en een onvergetelijke toevoeging aan uw evenement worden.

Barbecue
De barbecue was tot voorkort een typisch zomerritueel. Maar steeds vaker zien wij winterbarbecues en zelfs een enkele kerstbarbecue. De barbecue is vooral een essentieel gebruik als het aankomt op ontspanning en gemoedelijkheid en gezelligheid. Dat maken we helemaal speciaal met het mooiste vlees, de meest verse lokale vis, Westlandse groenten en hoge kwaliteit zelf bereidde vega vleesvervangers. Groot gebraad en hele vissen komen bij ons op het rooster en het maakt van de barbecue van HOF Catering een belevenis. Uiteraard serveren we bij iedere barbecue vers bereide sauzen, knapperig stokbrood en verschillende originele salades.

Afspraak

Bespreek met ons de mogelijkheden

Het assortiment? De gerechten? Zo divers als u maar wenst en altijd vers! Zelfgemaakte soepen, vers geperste vruchtensappen, de beste koffie of vegetarische gerechten? Wij denken met u mee en doen u graag een voorstel. 

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA