Beloftes Hof Catering

De vijf beloftes van Hof Catering bedrijfsrestaurants

Gezond
Wij werken met dagverse producten die zoveel mogelijk duurzaam zijn en dichtbij huis zijn geproduceerd. We bieden bewust een gezond assortiment aan en serveren gerechten die smakelijk zijn én een gezonde leefwijze onderstrepen. 

Duurzaam
Duurzaamheid staat bij ons centraal. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We maken zo min mogelijk kilometers en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Gastvrij
Gastgericht denken en doen. Dat gevoel van welkom zijn, je thuis voelen in een bedrijfsrestaurant dat past bij de organisatiecultuur; dat is ons streven. HOF Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, gerechten, assortiment en bediening.

Flexibel
HOF Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio. De kleinschaligheid en het lokale karakter betekenen een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor jullie eigen bedrijfsrestaurant. Meedenken, korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat HOF Catering kenmerkt.

Professioneel
HOF Catering verzorgt bijna een kwart eeuw bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen met passie ontwikkelingen en houden elkaar scherp. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van de gerechten in het bedrijfsrestaurant.

Succes maak je samen

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag