Passie

Eten is passie. Of het nu over het bereiden of het genieten ervan gaat. Over smaak valt te twisten, maar over goede smaak niet. Ons bedrijf, HOF Catering, kent twee facetten: bedrijfscatering en partycatering. In beide gevallen leveren we constante kwaliteit en werken we met verse, duurzame en lokale producten, met gedreven en enthousiaste medewerkers én met heel, heel veel liefde.

Passie doet je willen experimenteren, vernieuwen, veranderen en verbeteren.

Passie leeft in mensen. Het is een oerkracht waaraan je jezelf moet overgeven als je die bezit. Passie doet je willen experimenteren, vernieuwen, veranderen en verbeteren. Passie geeft ons de inspiratie op zoek te gaan naar nieuwe smaakcombinaties en laat ons tijdens alle seizoenen onze gasten verrassen.

Wij geloven dat kwaliteit van leven voor een groot deel bepaald wordt door de zoektocht naar de essentie van zaken; eten en drinken zijn immers essentieel in het leven. Het kan je leven verrijken, je gezond(er) maken en plezier geven. Onze passie drijft ons op zoek te gaan naar de essentie van wat we eten en drinken: hoe iets groeit, hoe we bereiden, hoe we eten en ten slotte hoe we het presenteren.

Naar Duurzaamheid

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag