Eten wordt steeds eerlijker, voor de producent die steeds dichter bij huis gaat leveren, voor het dier die een kwalitatiever leven krijgt en minder vaak wordt geconsumeerd, en vooral voor ons milieu, want er is geen Plan(eet) B voor de mensheid. Hof vindt dat het voor catering essentieel is om bij te dragen aan een duurzame toekomst. We beschikken over de kennis en hebben de ervaring om een lage impact catering te verzorgen. Door de jaren heen hebben wij tal van voorbeelden die desgewenst deels of in het geheel in de arrangementen kunnen worden verwerkt. Om de catering te verduurzamen of om gasten kennis te laten maken met nieuwe gedachtes, opties en mogelijkheden.
Hiermee kan sowieso de foodprint van een evenement worden verlaagd en een zichtbare bijdrage wordt geleverd het consumptiepatroon van de toekomst. Het duurzame effect wordt, hoe dan ook, substantieel en draagt bij aan de toekomst. Eerlijk is eerlijk bij HOF Catering Essentials.
- Liever van dichtbij. Geen groente met een hoge transportlast.
- Smaak van het seizoen. Een goede cateraar kookt met seizoensgroenten.
- Minimaal restafval. Biologisch afbreekbare alternatieven hebben plastic. vervangen.
- Vrij van vee. Wij ontwikkelen zelf veggie en vega alternatieven als het kan, als het mag.
- Bio in, is bio out. Wij werken met leveranciers die biologisch produceren.
- Groen is groen. Onze stroom is groen en ook onze schoonmaakmiddelen en materialen.
Lees meer over onze duurzaamheid op de website van Home of Food