Een moment om bij stil te staan!

Recepties

Een opening, presentatie, jubileum, een afscheid? Maak er voor al uw gasten een speciale en onvergetelijke belevenis van.

Een mooie locatie, een stijlvolle aankleding, hapjes en drankjes zorgen voor een goede sfeer en een blijvende herinnering. Hof Catering helpt u hierbij. Vanuit een kookeiland bereiden onze koks originele amuses en zorgen voor een leuke interactie met uw gasten. En onze enthousiaste en vakkundige medewerkers nodigen iedereen uit de verschillende hapjes te proeven. Een receptie van Hof Catering is een feest voor u en uw gasten.

Meer weten? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Laat u door ons inspireren en neem vandaag nog contact op.

 

Hier zijn wij trots op

Beoordeling door onze gasten

  • Totaal oordeel
  • Communicatie
  • Offertetraject
  • Meedenken
  • Smaak en kwaliteit
  • Presentatie

Maximale score is 10. Gebaseerd op beoordelingen op klantenvertellen.nl. % beveelt ons aan.

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere gerechten die origineel en smakelijk zijn, of het nu om een receptie, congres of een sjiek diner gaat. En waarom niet combineren met voedzaam en gezond? Wij streven ernaar om mensen bewuster te laten eten. Gezondere en duurzame alternatieven en wat meer vegetarisch. We gebruiken uitsluitend verse producten, geen halffabricaten en geen producten met E-nummers.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastvrijheid gaat niet alleen om een vriendelijk woord en een lach. Gastvrij zijn is continu op de stoel van de gast zitten, in zijn schoenen staan. Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in de juiste sfeer is belangrijk. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, receptuur, assortiment en medewerkers.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio.  De kleinschaligheid en lokale karakter betekent een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor het organiseren van uw evenement. Iets willen wijzigen in de uitvoering, we zorgen dat het mogelijk is. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van hapjes, drankjes, de gerechten en aankleding  tijdens uw evenement.

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Leuk om u te leren kennen! Om u een passend en goed advies of voorstel te doen, leren we u graag kennen. Wat beweegt jullie, wat voor ideeën spelen er, wat zijn de wensen en doelstellingen? Daar eerst helderheid in krijgen, is de belangrijkste stap naar het succes van uw evenement.

U ontvangt op basis van uw wensen en doelstellingen een voorstel. Deze bespreken we samen. Onduidelijkheden, aanpassingen nodig, toch nog andere ideeen over de invulling? Dat kan. We passen het voorstel aan tot het helemaal naar uw wens is.

En dan gaat iedereen hard aan het werk! De eventmanager zorgt voor alle voorbereidingen en houdt de planning strak in de gaten. Heeft u nog vragen, zijn er op het laatst nog speciale wensen, we houden er rekening mee. We spreken met elkaar het draaiboek door, zetten de puntjes op de i. Alles is in de kleinste details geregeld!

De dag is aangebroken en wij gaan ervoor om jullie evenement tot een succes te maken. De partymanager is het directe aanspreekpunt en houdt overal de regie over. Heerlijke hapjes en drankjes, een mooi aangeklede locatie, vriendelijke en gastvrije medewerkers. Alle ingrediënten om er een onvergetelijk en succesvol evenement van te maken voor u en uw gasten.

Hof Catering bespreekt graag kort na afloop met u het evenement. Zijn de doelstellingen behaald zoals afgesproken? Waren uw gasten tevreden? Kijken we met elkaar terug op een geslaagd evenement?

“Of het nu gaat om een klein of een groot ontvangst, ik vertrouw op Hof Catering.”

Hof Catering verzorgt voor ons regelmatig de catering van formele en informele ontvangsten. Daarbij is het elke keer weer de uitdaging om de identiteit en de intenties van de opdrachtgever te vertalen in de totale organisatie van een evenement op een meestal lege en kale locatie. Hof Catering is voor ons een ideale cateringpartner in de organisatie: snelle offertes, bereikbaar in de voorbereiding, doen wat ze beloven en geen verrassingen in de facturen. De catering zelf vormt de vertaalslag vanuit de intenties en identiteit precies goed. Of het nu gaat om een klein of een groot ontvangst, ik vertrouw op Hof Catering.

Frank Fraterman, directeur Festivents

Meer weten

Besprek met ons de mogelijkheden