Catering

Bied uw gasten een heerlijke belevenis en laat Hof Catering u de culinaire zorgen uit handen nemen

Sinds 1997 zorgen we voor de culinaire invulling van grote en kleine evenementen. Naast eventcatering is onze tweede passie het – voor onze opdrachtgevers- creëren van eigen bedrijfsrestaurants.

 

Maar bovenal is Hof Catering een enthousiast, vakkundig en hardwerkend team die met grote passie voor goed eten en drinken iedere dag aan het werk gaat voor haar opdrachtgevers. Altijd op zoek naar nieuwe receptuur om mooie smaakcombinaties te creëren. Die duurzaamheid en kwaliteit voorop stelt. Betrokken en klantgericht. We denken graag met onze opdrachtgevers mee en staan graag voor hen klaar. Dat is Hof Catering.

 

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

 

NEEM CONTACT OP

Ontmoet enkele medewerkers van Hof Catering

Rob van Leeuwen

Directeur

Mijn kwaliteit van leven wordt voor een groot deel bepaald door op zoek te gaan naar de essentie van zaken die ik belangrijk vind. En door het weglaten van dingen die niet waardevol voor me zijn. Zodat ik mij kan blijven verwonderen over al de schoonheid van wat het leven mij te bieden heeft. In mijn werk is dat precies zo. Eten en drinken zijn essentieel in het leven. Het kan je leven verrijken, je gezond(er) maken en plezier geven. Maar het kan ook om verschillende redenen juist niet goed voor je zijn. Door op zoek te gaan naar de essentie van wat we eten en drinken: hoe iets groeit, hoe bereiden we het en hoe eten we het, wil ik onze producten van begin tot eind verbeteren en de impact ervan vergroten.

Ivo van Strien

Chef

Als chef ben ik verantwoordelijk voor alle keukenarrangementen in de party catering en de warme lunchgerechten in de bedrijfsrestaurants. Dagelijks variëren de gerechten, dat is anders dan in de meeste restaurants. Voor mij is het de uitdaging om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, ongeacht de logistieke (on-)mogelijkheden. Ik heb een voorkeur voor authentieke, pure gerechten. Ogenschijnlijk simpele gerechten bijzonder maken, dat vind ik het mooiste om te doen.

Thomas van der Steen

Manager party catering

Het is mijn taak om alle cateringen optimaal voor te bereiden en uit te voeren. Ik houd van de afwisseling van het vak: plannen, opbouwen, uitvoeren en afbouwen. En dat alles in nauw contact met de opdrachtgever. Ik maak graag het verschil door extra aandacht te besteden aan de kwaliteit en de details. Voor mij zit de innovatie van onze gerechten bij de kwaliteit van de producten die wij gebruiken. Goede producten en ingrediënten, qua smaak en herkomst, hebben weinig bewerking nodig en zijn voor mij de sleutel tot het beste eindproduct. Geef mij een goede grill en ik serveer het lekkerste diner met mooi geroosterde stukken vlees en perfect gegrilde vissen.

Mariska Heijdra

Keukenmanager

Ik ben verantwoordelijk voor al onze keukens: onze centrale keuken in Rijswijk en de keukens op locatie. Het is mijn ambitie elke dag waar te maken wat we beloven en wat opdrachtgevers van ons verwachten.

Zelf houd ik erg van de experimentele keuken en ben altijd op zoek naar unieke smaakcombinaties. Dat geeft mij de inspiratie om tijdens alle seizoenen onze gasten te verrassen en mijn collega’s te inspireren en te motiveren

Doelstellingen

Kennis en passie voor onze producten

Wij zijn in onze missie geslaagd als we onze gasten kunnen inspireren om dezelfde lokale ingrediënten op te nemen in een bewustere manier van leven. Door als een open organisatie samen te werken in alle schakels van de keten, wordt er kennis opgenomen en gedeeld. Wij streven naar geheel duurzame inkoop, medewerkers met kennis en passie voor onze diensten en producten, een concurrerend prijsniveau en een gezonde winst.

 

Visie

Wij verbinden opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en gasten met in essentie goed eten, drinken en hoffelijke gastvrijheid.

 

Missie

Met pure concepten brengen wij de beste lokale ingrediënten in de lekkerste gerechten.

Meer weten

Besprek met ons de mogelijkheden