HOF Catering werkt aan uw FOODprint

De FOODprint is een door HOF Catering uitgewerkt duurzaamheidsconcept waarbij wij ons zelf continu toetsen op onze duurzaamheid om u, en de aarde, het allerbeste te kunnen bieden. Om deze doelstelling waar te maken rekenen we de CO2 per gast of gebruiker uit om deze zo ver als mogelijk te reduceren. Het is ons doel om zo een van de meest duurzame cateraars van Nederland te worden.

Wat kunt u hier vinden? 

  • Onze rekenmethodieken
  • De methode om de FOODprint te verlagen
  • De leveranciers die hieraan meewerken
  • De producten die wij kiezen

Waarom doen we dat?
Het gaat niet goed met het klimaat. Voedselproductie is een belangrijke component om daar verbetering in aan te brengen. Wij voelen ons verantwoordelijk om de beter om te gaan met de reserves van onze aarde.

Wat gaan we eraan doen?
Om deze doelstelling waar te maken rekenen we de CO2 per gast uit. We publiceren deze cijfers, ieder kwartaal opnieuw zodat onze prestaties duidelijk zijn. We nemen u mee in onze methodieken om de CO2 uitstoot per gast te verlagen, zodat de impact groter is.

Inzicht in zaken
Volledige transparantie zodat jij, maar ook onze collega cateraars, geïnspireerd raken om duurzamer met voedsel om te gaan. Vandaar dat wij het hebben over een FOODprint.

Hoe duurzaam bent je, hoe groot is jouw FOODprint en wat kunnen we er samen aan doen?

We meten ieder kwartaal onze totale FOODprint en delen dat met onze klanten. Om de uitstoot te verlagen gaan we kijken naar de verhouding in de totale uitstoot en hoe we dit kunnen veranderen. Eens per jaar kan je ons FOODprint jaarverslag terugvinden op deze pagina. Wij kijken vol enthousiasme uit naar deze nieuwe manier van samenwerken en communiceren en nemen je graag mee in ons verhaal.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag