Hof Catering laat uw gasten delen en verbinden

Kerst

Eten en drinken verbindt mensen

Deze kerst is bij Hof Catering het thema dan ook Share & Connect. Tijdens onze kerstevenementen vindt u delen en verbinden dan ook terug in tal van details. Zo vragen we u een fles Brut te delen met andere gasten, presenteren we grote schalen met tal van heerlijke gerechten die u kunt delen met tafelgenoten en kunt u kiezen uit entertainment dat verbindt. En dat alles in een ongedwongen, informele kerstsfeer die past bij de gedachte ‘Share & Connect’.
We hebben er ook direct een mooie locatie bij gezocht. Want niet ieder bedrijf is geschikt om voor een avond om te toveren tot een prachtige sprookjeswereld. In dat geval hebben wij er bij The Ground op de Binckhorst een klaarstaan. Ingericht en gedecoreerd dé plek om eens met uw collega’s een avond te verbinden en in een verbeeldende setting het jaar af te sluiten.
U kunt deze locatie vanaf 100 personen exclusief reserveren voor € 95 pp (exclusief entertainment). Op aanvraag zenden wij u graag een volledige offerte.

 

Hier zijn wij trots op

Beoordeling door onze gasten

8,8
 • 8,8
 • 8,7
 • 8,4
 • 9,0
 • 9,0
 • 8,5
 • Totaal oordeel
 • Communicatie
 • Offertetraject
 • Meedenken
 • Smaak en kwaliteit
 • Presentatie

Maximale score is 10. Gebaseerd op 15 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere gerechten die origineel en smakelijk zijn, of het nu om een receptie, congres of een sjiek diner gaat. En waarom niet combineren met voedzaam en gezond? Wij streven ernaar om mensen bewuster te laten eten. Gezondere en duurzame alternatieven en wat meer vegetarisch. We gebruiken uitsluitend verse producten, geen halffabricaten en geen producten met E-nummers.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastvrijheid gaat niet alleen om een vriendelijk woord en een lach. Gastvrij zijn is continu op de stoel van de gast zitten, in zijn schoenen staan. Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in de juiste sfeer is belangrijk. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, receptuur, assortiment en medewerkers.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio. De kleinschaligheid en het lokale karakter betekenen een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor het organiseren van uw evenement. Iets willen wijzigen in de uitvoering, we zorgen dat het mogelijk is. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van hapjes, drankjes, de gerechten en aankleding tijdens uw evenement.