Ongedwongen genieten tijdens een walking dinner of uitgebreid tafelen aan mooie witgedekte tafels, Hof Catering organiseert het voor u

Dinner

Biedt uw gasten een bijzonder dinner, een beleving voor al hun zintuigen

Of het nu om een familiediner of gala, een jubileum of bedrijfsfeest gaat, geef uw gasten een blijvende herinnering mee. Hof Catering helpt u graag.

Door onze ruime ervaring weten wij voor uiteenlopende gezelschappen een indrukwekkend diner te verzorgen. Op elke denkbare locatie en voor elke gelegenheid. Wordt het een ongedwongen walking dinner in een van de Leidse, Rotterdamse of Haagse musea? Sjiek dineren in de kasteeltuin of lang tafelen op z’n Italiaans onder de bomen? Centraal staan de duurzame kwaliteitsproducten voor de mooie pure gerechten die wij bereiden. Originele smaakcombinaties zijn de rode draad in onze receptuur. We kijken graag met u samen hoe we van uw diner een onvergetelijke culinaire ervaring kunnen maken.

Benieuwd naar meer?
Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Originele kookeilanden

LEES VERDER

Walking dinners

LEES VERDER

Authentieke BBQ’s

LEES VERDER

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere gerechten die origineel en smakelijk zijn, of het nu om een receptie, congres of een sjiek diner gaat. En waarom niet combineren met voedzaam en gezond? Wij streven ernaar om mensen bewuster te laten eten. Gezondere en duurzame alternatieven en wat meer vegetarisch. We gebruiken uitsluitend verse producten, geen halffabricaten en geen producten met E-nummers.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastvrijheid gaat niet alleen om een vriendelijk woord en een lach. Gastvrij zijn is continu op de stoel van de gast zitten, in zijn schoenen staan. Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in de juiste sfeer is belangrijk. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, receptuur, assortiment en medewerkers.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio. De kleinschaligheid en het lokale karakter betekenen een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor het organiseren van uw evenement. Iets willen wijzigen in de uitvoering, we zorgen dat het mogelijk is. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van hapjes, drankjes, de gerechten en aankleding tijdens uw evenement.

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Leuk om u te leren kennen! Om u een passend en goed en passend advies of voorstel te doen, leren we u graag kennen. Wat beweegt jullie, wat voor ideeën spelen er, wat zijn de wensen en doelstellingen? Daar eerst helderheid in krijgen, is de belangrijkste stap naar het succes van uw evenement.

U ontvangt op basis van uw wensen en doelstellingen een voorstel. Deze bespreken we samen. Onduidelijkheden, aanpassingen nodig, toch nog andere ideeen over de invulling? Dat kan. We passen het voorstel aan tot het helemaal naar uw wens is.

En dan gaat iedereen hard aan het werk! De eventmanager zorgt voor alle voorbereidingen en houdt de planning strak in de gaten. Heeft u nog vragen, zijn er op het laatst nog speciale wensen, we houden er rekening mee. We spreken met elkaar het draaiboek door, zetten de puntjes op de i. Alles is in de kleinste details geregeld!

De dag is aangebroken en wij gaan ervoor om jullie evenement tot een succes te maken. De partymanager is het directe aanspreekpunt en houdt overal de regie over. Heerlijke hapjes en drankjes, een mooi aangeklede locatie, vriendelijke en gastvrije medewerkers. Alle ingrediënten om er een onvergetelijk en succesvol evenement van te maken voor u en uw gasten.

Hof Catering bespreekt graag kort na afloop met u het evenement. Zijn de doelstellingen behaald zoals afgesproken? Waren uw gasten tevreden? Kijken we met elkaar terug op een geslaagd evenement?

Hier zijn wij trots op

Beoordeling door onze gasten

  • Totaal oordeel
  • Communicatie
  • Offertetraject
  • Meedenken
  • Smaak en kwaliteit
  • Presentatie

Maximale score is 10. Gebaseerd op beoordelingen op klantenvertellen.nl. % beveelt ons aan.

Meer weten

Besprek met ons de mogelijkheden