Maak van kennis delen een beleving

Congres

Samenkomen om kennis te delen, informatie uit te wisselen en om je netwerk te vergroten.

Tijdens een congres of seminar moet alles op rolletjes lopen en naadloos op elkaar aansluiten. Een passende locatie, de juiste aankleding, drankjes en hapjes zijn van grote invloed op de beleving van uw gasten. Hof Catering neemt u graag alle zorgen van de catering uit handen. Zodat u zich helemaal kunt concentreren op het succesvolle verloop van het congres. Met onze vakkennis, gastvrijheid en passie voor koken, zorgen wij dat u en uw gasten terugkijken op een bijzondere dag.

Wanneer u eens van gedachten wilt wisselen over de vele mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Hier zijn wij trots op

Beoordeling door onze gasten

  • Totaal oordeel
  • Communicatie
  • Offertetraject
  • Meedenken
  • Smaak en kwaliteit
  • Presentatie

Maximale score is 10. Gebaseerd op beoordelingen op klantenvertellen.nl. % beveelt ons aan.

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere gerechten die origineel en smakelijk zijn, of het nu om een receptie, congres of een sjiek diner gaat. En waarom niet combineren met voedzaam en gezond? Wij streven ernaar om mensen bewuster te laten eten. Gezondere en duurzame alternatieven en wat meer vegetarisch. We gebruiken uitsluitend verse producten, geen halffabricaten en geen producten met E-nummers.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastvrijheid gaat niet alleen om een vriendelijk woord en een lach. Gastvrij zijn is continu op de stoel van de gast zitten, in zijn schoenen staan. Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in de juiste sfeer is belangrijk. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, receptuur, assortiment en medewerkers.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio.  De kleinschaligheid en lokale karakter  betekent een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor het organiseren van uw evenement. Iets willen wijzigen in de uitvoering, we zorgen dat het mogelijk is. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van hapjes, drankjes, de gerechten en aankleding tijdens uw evenement.

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Leuk om u te leren kennen! Om u een passend en goed en passend advies of voorstel te doen, leren we u graag kennen. Wat beweegt jullie, wat voor ideeën spelen er, wat zijn de wensen en doelstellingen? Daar eerst helderheid in krijgen, is de belangrijkste stap naar het succes van uw evenement.

U ontvangt op basis van uw wensen en doelstellingen een voorstel. Deze bespreken we samen. Onduidelijkheden, aanpassingen nodig, toch nog andere ideeen over de invulling? Dat kan. We passen het voorstel aan tot het helemaal naar uw wens is.

En dan gaat iedereen hard aan het werk! De eventmanager zorgt voor alle voorbereidingen en houdt de planning strak in de gaten. Heeft u nog vragen, zijn er op het laatst nog speciale wensen, we houden er rekening mee. We spreken met elkaar het draaiboek door, zetten de puntjes op de i. Alles is in de kleinste details geregeld!

De dag is aangebroken en wij gaan ervoor om jullie evenement tot een succes te maken. De partymanager is het directe aanspreekpunt en houdt overal de regie over. Heerlijke hapjes en drankjes, een mooi aangeklede locatie, vriendelijke en gastvrije medewerkers. Alle ingrediënten om er een onvergetelijk en succesvol evenement van te maken voor u en uw gasten.

Hof Catering bespreekt graag kort na afloop met u het evenement. Zijn de doelstellingen behaald zoals afgesproken? Waren uw gasten tevreden? Kijken we met elkaar terug op een geslaagd evenement?

Hof Catering is voor ons een betrouwbare partner in de organisatie van dit soort grootschalige evenementen.

In opdracht van een internationale telecomprovider verzorgt First Service periodiek bijeenkomsten voor hun salesmedewerkers. Naast het delen van kennis, onderhouden wij onze klanten ook graag op een inspirerende manier. Hof Catering verzorgt tijdens deze events de culinaire aspecten op een gastvrije manier, waarbij zij primair de opdracht heeft om voor alle medewerkers op efficiënte wijze een smakelijke lunch, borrel en diner te serveren. Met hun keukeneilanden geven zij daar op een goede manier invulling aan; snel, voor ieder wat wils en binnen het gestelde budget. Dat er ruimte is voor speciale diëten, inclusief Halal ingrediënten, maakt het voor ons af. Hof Catering is voor ons een betrouwbare partner in de organisatie van dit soort grootschalige evenementen.

Robert Blomsma, directeur First Service business events.

Meer weten

Besprek met ons de mogelijkheden