Met uw eigen bedrijfsrestaurant investeert u in uw kapitaal: uw medewerkers.

Bedrijfsrestaurant

Voor u als bedrijf is het bieden van smakelijke en gezonde maaltijden aan uw medewerkers van groot belang.

Immers, goede voeding houdt de mens vitaal en geeft energie. Gezond en goed eten dat smakelijk is bereid zorgt ook voor verbinding tussen mensen, versterkt relaties en brengt ontspanning. Goed eten en drinken draagt bij aan een sterk, vitaal en hecht team dat samen de beste prestaties voor u neerzet.

U bepaalt, wij ondersteunen

Uw eigen bedrijfsrestaurant betekent geen standaardformule in assortiment en gerechten. Onze diensten passen we geheel aan naar de wensen van uw organisatie, uw gasten en laten deze aansluiten op uw bedrijfscultuur. Hof Catering ondersteunt en beheert uw restaurant. Onze kleinschalige organisatie zorgt voor snel, direct contact en is bovendien zeer flexibel. Hierdoor garanderen wij dagelijkse leveringen van verse producten, snelle aanpassingen aan gerechten en in het assortiment.

  • Hoge betrokkenheid en goede opgeleide medewerkers
  • Dagelijks vers bereide gerechten
  • Lokale en kleinschalige organisatie: directe en snelle lijnen

Wij adviseren, u kiest

Het assortiment? De gerechten? Zo divers als u maar wenst en altijd vers! Zelfgemaakte soepen, vers geperste vruchtensappen, de beste koffie of vegetarische gerechten? Wij denken met u mee en doen u graag een voorstel. Biologische zuivel, voorkeur voor de internationale keuken, salades volgens de laatste trends, een gezond ontbijt met veel vers fruit, zonder E-nummers? Alles is mogelijk en stellen wij samen naar uw wensen waarbij Hof Catering versheid garandeert en duurzaamheid zoveel mogelijk nastreeft.

  • Dagelijks verse producten en gerechten
  • Duurzame producten van zoveel mogelijk lokale leveranciers
  • Uw wensen zijn leidend, wij adviseren
  • Rekening houdend met allergieën en dieetwensen van uw gasten
Catering services. Restaurant manager portrait in front of waiter and waitress staff at banquet hall during the event.

Beloftes Hof Catering

De vijf beloftes van Hof Catering bedrijfsrestaurants

Beloftes Hof Catering

De vijf beloftes van Hof Catering bedrijfsrestaurants

Wij werken met dagverse producten die zoveel mogelijk duurzaam zijn en dichtbij huis zijn geproduceerd. We bieden bewust een gezond assortiment aan en serveren gerechten die smakelijk zijn én een gezonde leefwijze onderstrepen. Met Hof Caterings’ vitaliteitprogramma introduceren we een integrale bedrijfsaanpak en combineren we binnen organisaties goed en gezond eten met advies, beweging en coaching.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie van het bedrijfsrestaurant en van de mensen die er werken? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in een bedrijfsrestaurant dat past bij de organisatiecultuur; dat is ons streven. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, gerechten, assortiment en bediening.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio. De kleinschaligheid en het lokale karakter betekent een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor uw eigen bedrijfsrestaurant. Iets willen wijzigen in het assortiment? Het kan dezelfde dag nog. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van de gerechten in het bedrijfsrestaurant.

Iedere dag uitgebreid ontbijten

“Onze medewerkers vormen de kern van alles wat we doen. SES vraagt van hen daarom een bovengemiddelde inzet en betrokkenheid. Daartegenover staat dat wij meer dan een goede werkgever willen zijn. En dat vertaalt zich naast de arbeids- voorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden ook in een fijne werkomgeving en dagelijkse waardering. Voor ons paste daar een eigen, helemaal op onze wensen ingericht, bedrijfsrestaurant bij. Met een hogere kwaliteit in verse producten en maaltijden, en meer keuze. Zo kan ons team bijvoorbeeld iedere dag uitgebreid ontbijten. Deze kwaliteitsslag zorgde er ook voor dat het samen eten toenam. Voor ons enorm belangrijk, want wanneer je met elkaar geniet van goed eten, heb je meer aandacht voor je collega’s. En dat leidt tot een betere werksfeer dan wanneer je allemaal met je brood en beleg terug naar je werkplek gaat.”

Ruud van Koesveld – Vice President

Klanten waar wij trots op zijn

Onze medewerkers

Vakkundige en betrokken medewerkers staan voor u klaar in uw bedrijfsrestaurant

Onze representatieve en gastvrije medewerkers hebben de kennis in huis om op uw wensen in te spelen. Zij zijn allen betrokken bij de bereiding van gerechten. Allergieën en dieetwensen? Het team van Hof Catering is gediplomeerd en heeft de vakkennis. Zij is in hoge mate verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van uw restaurant en zorgt zelfstandig dat uw bedrijfsrestaurant het beste serveert. Uw eigen team van Hof Cateringmedewerkers ontvangt met veel enthousiasme en betrokkenheid iedere dag uw medewerkers.

  • Gastvrij, representatief en betrokken
  • Gedegen opleiding o.a. in duurzaamheid, hygiene en allergenen
  • Zelfsturende teams en verantwoordelijk voor bereiding van gerechten
Meer weten

Bespreek met ons de mogelijkheden