Met Hof Catering het nieuwe jaar inluiden, concept of eigen invulling? Alles kan!

Nieuwjaarsrecepties

Start het nieuwe jaar met een Powerstart voor uw personeel

Ga mee in de goede voornemens van je personeel, nee nog beter, neem het voortouw! Luid het nieuwe jaar met collega’s in bij het ochtendgloren. Met een powerstart als iedereen ’s ochtends op het werk komt. Met goede koffie, smaakvolle thee en verantwoord lekkers erbij. Vruchtensappen en een smoothie-lab waar de meest gezonde smoothies ter plekke voor je medewerkers worden bereid. Een groene thee smoothie met blauwe bessen en yoghurt? Of een sinaasappel haver smoothie? Goed voor de weerstand en geeft gegarandeerd een energieboost. Naar ons idee de allerbeste manier om met z’n allen het nieuwe jaar af te trappen.
Wilt u het liever wat kleiner houden? Bestel dan bij ons de reageerbuisjes gevuld met smoothies als ludieke en gezonde actie om het nieuwe jaar in te luiden.

Of liever een receptie met life cooking?

Kok op locatie
Dit concept is een mooie en dynamische manier om het nieuwe jaar in te luiden met uw personeel. Terwijl iedereen geniet van een drankje staat onze kok de hapjes voor te bereiden. Gasten kunnen zien hoe alles bereid wordt en eventueel vragen stellen. Vanuit het kookeiland bereidt de kok originele amuses en zorgt voor een leuke interactie met uw gasten. En onze enthousiaste en vakkundige medewerkers nodigen iedereen uit de verschillende hapjes te proeven. Een receptie van Hof Catering is een feest voor u en uw gasten.
U kunt kiezen uit een mooi en uitgebreid assortiment hapjes. Wij kiezen alleen de allermooiste producten uit en werken met lokale leveranciers. Daarbij letten we op kwaliteit, duurzaamheid en diervriendelijkheid.

 

 

 

 

Hier zijn wij trots op

Beoordeling door onze gasten

  • Totaal oordeel
  • Communicatie
  • Offertetraject
  • Meedenken
  • Smaak en kwaliteit
  • Presentatie

Maximale score is 10. Gebaseerd op beoordelingen op klantenvertellen.nl. % beveelt ons aan.

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere gerechten die origineel en smakelijk zijn, of het nu om een receptie, congres of een sjiek diner gaat. En waarom niet combineren met voedzaam en gezond? Wij streven ernaar om mensen bewuster te laten eten. Gezondere en duurzame alternatieven en wat meer vegetarisch. We gebruiken uitsluitend verse producten, geen halffabricaten en geen producten met E-nummers.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastvrijheid gaat niet alleen om een vriendelijk woord en een lach. Gastvrij zijn is continu op de stoel van de gast zitten, in zijn schoenen staan. Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in de juiste sfeer is belangrijk. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, receptuur, assortiment en medewerkers.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio. De kleinschaligheid en het lokale karakter betekenen een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor het organiseren van uw evenement. Iets willen wijzigen in de uitvoering, we zorgen dat het mogelijk is. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van hapjes, drankjes, de gerechten en aankleding tijdens uw evenement.