Blog

Begin het nieuwe jaar met een powerstart!

‘Rob, de nieuwjaarsreceptie komt er weer aan. Kun jij die voor ons cateren? Voor hoeveel mensen vraag je? Tja, we hebben tweehonderd medewerkers, maar de animo is altijd zo laag. Ik hoop dat toch zeker de helft komt….”

Dit hoor ik vaker van onze relaties. Iedereen wil het nieuwe jaar tijdens een feestelijke bijeenkomst met zijn medewerkers aftrappen. Natuurlijk! Gezellig met een drankje en een lekker hapje elkaar weer zien na de feestdagen. Terugblikken op de resultaten van het vorige jaar, maar ook – en vooral-  vooruitkijken op het jaar dat voor ons ligt. Mooie ambities die we voor de toekomst hebben, de koers die we met z’n allen gaan varen en wat we dit jaar écht anders gaan doen…een nieuwjaarsreceptie leent zich er uitstekend voor. Maar toch kost het grote moeite al het personeel bij elkaar te krijgen.

Kat op het spek binden

Voor veel medewerkers is het namelijk de zoveelste feestelijke aangelegenheid. Kerstdagen en oudjaar net achter de rug. Borreltje hier, etentje daar, feestjes tot laat en als klap op de vuurpijl op nieuwjaarsdag op de koffie bij schoonouders. Je bent er wel even klaar mee. Bovendien, je hebt ook nog goede voornemens! Niet meer zoveel drinken, echt wat gezonder eten en meer bewegen. Dan is een receptie de kat op het spek binden. Die bitterballen en dat wijntje ga je echt niet afslaan. Gelukkig blijft het er wel bij één want je moet nog naar huis rijden.

Smoothie-lab

Ik zeg, stap eens af van de traditionele nieuwjaarsreceptie. Ga mee in de goede voornemens van je personeel, nee nog beter, neem het voortouw! Luid het nieuwe jaar met collega’s in bij het ochtendgloren. Met een powerstart als iedereen ’s ochtends op het werk komt. Met goede koffie, smaakvolle thee en verantwoord lekkers erbij. Vruchtensappen en een smoothie-lab waar de meest gezonde smoothies ter plekke voor je medewerkers worden bereid. Een groene thee smoothie met blauwe bessen en yoghurt? Of een sinaasappel haver smoothie? Goed voor de weerstand en geeft gegarandeerd een energieboost. Naar mijn idee de allerbeste manier om met z’n allen het nieuwe jaar af te trappen. Om zo met gezonde energie en volle vaart de nieuwe ambities voor 2019 met elkaar waar te gaan maken.

Alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Rob van Leeuwen

In contact komen met Hof Catering?

We bespreken graag met u de mogelijkheden