Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek.                                                                                               

De Van Nelle Fabriek aan de Delfhavense Schie in Rotterdam is een industrieel monument. Sinds 2014 is dit ook wereldlijk erkend toen het aan de Unesco Wereld Erfgoedlijst werd toegevoegd. Het beschikt over een ruime en veilige parkeergelegenheid. De fabriek heeft een zeer bereikbare ligging, direct aan de snelweg en slechts 8 minuten met de bus vanaf Rotterdam Centraal Station.

Locatie

In de Van Nelle Fabriek is alles mogelijk. Van bedrijfsfeest tot congres en van vergadering tot productpresentatie. Een bedrijfsfeest organiseren in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, levert u meer dan alleen een waanzinnige ruimte. Kies je voor van Nelle, dan kies je een vakkundig en persoonlijk team, dat altijd voor je klaar staat.

Op het mooie groene buitenterrein aan het water en ruim 10.000 m2 aan oppervlakte in 12 binnenruimtes, kun je een bedrijfsfeest organiseren dat aansluit op alle wensen. Hoe groot de groep ook is, met een capaciteit van 6.500 mensen kun je hier altijd terecht.

Hof Catering over de van Nelle Fabriek:

De Van Nelle Fabriek is een gave locatie in Rotterdam met een hippe industriële uitstraling. De verschillende soorten ruimtes geven de mogelijkheid om te voldoen aan alle ideeën en wensen voor een geslaagd event.