Pathé Buitenhof

Pathé Buitenhof

Pathé Buitenhof is gevestigd aan het statige Buitenhof, een plein dat grenst aan het Binnenhof. Dit intieme theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen voor groepen tot 150 personen. Het theater heeft 6 zalen met een capaciteit variërend van 99 tot 390 stoelen. Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen.
Op de begane grond van dit theater bevindt zich een sfeervol Grand Café. Op de 1e etage is een prachtige balzaal met eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor intieme borrels, walking dinners en voor evenementen prima te combineren met een van de nabijgelegen zalen. Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.
Pathé Buitenhof ligt in het centrum van Den Haag en is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn meerdere parkeergarages in directe nabijheid, waar we vanuit Pathé kortingskaarten voor kunnen aanbieden. Het theater is op loopafstand van Den Haag Centraal Station en meerdere bus- en tramlijnen stoppen voor de deur.

Hof Catering over Pathé:

Pathé Buitenhof is een mooie en sfeervolle locatie in het centrum van Den Haag. Dit intieme theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen.