Grote Kerk

De Grote Kerk

Midden in het hart van het centrum van Den Haag, gelegen op loopafstand van het Binnenhof vindt u de Grote Kerk, een sfeervolle, historische evenementenlocatie. De kerk ligt op loopafstand van diverse tramhaltes. In de directe omgeving van de kerk bevinden zich voldoende openbare parkeergarages.

Locatie

De Grote Kerk is de ideale locatie voor een diner, borrel of receptie maar ook voor (bedrijfs)feesten, beurzen, tentoonstellingen, congressen en vergaderingen, concerten en andere culturele evenementen, huwelijk, een afscheid en andere gelegenheden. De leistenen vloer, de gotische ramen, het imposante Metzlerorgel, het Kabinetorgel uit ca. 1760 en de monumenten, waaronder het prachtige monument van de zeeheld Van Wassenaer Obdam, vormen een natuurlijk decor voor uw evenement. De kerk heeft een vloeroppervlak van 2.227 m2. De kerkzaal en Hoogkoor zijn vrij van kerkbanken of andere obstakels waardoor de ruimte geheel naar eigen wens ingedeeld kan worden.

Hof Catering over de Grote Kerk:
De Grote Kerk is een locatie midden in het centrum van Den Haag naast het oude stadhuis. Het is een top locatie om je gasten een stukje Haagse historie te laten proeven.