Hof Catering werkt aan uw foodprint

 

Waarom?
Het klimaat gaat niet goed. Voedselproductie is een belangrijke component om daar verbetering in aan te brengen. Wij voelen ons verantwoordelijk om de beter om te gaan met de reserves van onze aarde.

Wat gaan we doen?
Om deze doelstelling waar te maken rekenen we de Co2 per gast uit.
We publiceren deze cijfers, ieder kwartaal opnieuw zodat onze prestaties duidelijk zijn.
We nemen u mee in onze methodieken om de co2 uitstoot per gast te verlagen, zodat de impact groter is.

Wat kunt u hier straks vinden?
• Onze rekenmethodieken
• De methode om de foodprint te verlagen
• De leveranciers die hieraan meewerken
• De producten die wij kiezen

Volledige transparantie zodat u, maar ook onze collega cateraars, geïnspireerd raken om duurzamer met voedsel om te gaan.
Vandaar dat wij het hebben over een fooDprint.
Hoe duurzaam bent u? Hoe groot is uw fooDprint?.
Wij kijken vol enthousiasme uit naar deze nieuwe manier van werken en communiceren en nemen u graag mee in dit verhaal.

Laat u inspireren…

 

NEEM CONTACT OP

Doelstellingen

Kennis en passie voor onze producten

Wij zijn in onze missie geslaagd als we onze gasten kunnen inspireren om dezelfde lokale ingrediënten op te nemen in een bewustere manier van leven. Door als een open organisatie samen te werken in alle schakels van de keten, wordt er kennis opgenomen en gedeeld. Wij streven naar geheel duurzame inkoop, medewerkers met kennis en passie voor onze diensten en producten, een concurrerend prijsniveau en een gezonde winst.

 

Visie

Wij verbinden opdrachtgevers, leveranciers, medewerkers en gasten met in essentie goed eten, drinken en hoffelijke gastvrijheid.

 

Missie

Met pure concepten brengen wij de beste lokale ingrediënten in de lekkerste gerechten.

Meer weten

Besprek met ons de mogelijkheden