Blog

Share & Connect (deel 1)

Rob en ik ontbijten meestal samen. Ik ben altijd sneller klaar met aankleden dus ik bereid het ontbijt voor. Rob komt altijd precies naar beneden als het klaarstaat, daarin hebben wij zo’n perfecte symbiose….. Sinds kort werk ik twee dagen per week in Hof Catering dus dan is het ontbijt een goed moment om zaken voor te bespreken. Maar voordat we ook maar een woord hebben gewisseld liggen de telefoons al op tafel om het nieuws, het weer of de gezinsapp te checken. Dan volgt de agenda en Wordfeud bijwerken is tegenwoordig ook een hele klus. Maar ja, moet gebeuren. Heel belangrijk….

Bij Hof staat de decembermaand in het teken van ‘Share and Connect’, delen en verbinden. Want ons vak is vaak een belangrijke aspect voor de momenten waarin collega’s, families of partners zich beter met elkaar verbinden. Eten, drinken en gastvrijheid, en dan precies in de juiste balans en ambiance is vooral in de feestdagen belangrijk.

Rob en ik vinden dit een prachtig thema, we kunnen ons hier helemaal in vinden. We willen dit thema dan ook doortrekken in onze kerst catering. De keuken ging ook gelijk met dit idee aan de slag en Mariska bedacht er prachtige share and connect menu’s bij.

Thuis gekomen bekeek ik mijn man eens tijdens het diner. Telefoon in de hand want dit ‘zakelijke’ berichtje moest toch echt nu, nee dit kon zeker niet wachten. En ik dacht aan verbinden middels het delen van eten en drinken. Hm, walk your talk Rob, wat mij betreft zijn tijdens onze kerstdiners die smartphones uit den boze!

kerst-catering

In contact komen met Hof Catering?

We bespreken graag met u de mogelijkheden