Blog

Share & Connect (deel 2)

Dit jaar mogen wij voor de derde keer op rij het VNO-NCW West gala cateren. Dit gala staat in het thema van ‘Share and Connect’. Het is altijd weer een bijzonder evenement en het hele team is er op gebrand om dit perfect uit te voeren. Rob is sinds een paar jaar verbonden aan deze club mensen en ik hoor graag alle verhalen over buitenlandse tripjes en bijeenkomsten aan. Ik heb het geluk om op deze gala’s als gast aan tafel te mogen zitten. Wat een feest is dat altijd. Want feesten, dat kunnen ze goed bij VNO-NCW West.

De Hanos werkt al vanaf het eerste gala met ons samen en vandaag hadden we op het Hof een bijeenkomst met hen. Onze chefs zaten samen en de ideeën en de humor vlogen over de tafel. Ik kreeg ook wat nieuwe termen te leren zoals drizzle en boudelou en gek genoeg kun je dat allemaal eten. Maar wat mij opviel als buitenstaander is de connectie tussen deze twee teams. In de eerste instantie verbonden als leverancier en afnemer, maar nu samenwerkingspartners die hetzelfde doel nastreven. Namelijk middels goed en mooi eten en drinken de gasten te laten verbinden en delen.

Mocht u een van de gelukkigen zijn die zo’n “share and connect” menu mag meemaken dan hoop ik dat u de mooie symbiose tussen Hof Catering en de Hanos kunt ervaren proeven.

In contact komen met Hof Catering?

We bespreken graag met u de mogelijkheden