Maak van uw evenement - klein of groot – een bijzondere culinaire belevenis

Catering

Bied uw gasten een heerlijke belevenis en laat Hof Catering u de culinaire zorgen uit handen nemen

Bied uw gasten een heerlijke belevenis en laat Hof Catering u de culinaire zorgen uit handen nemen. Een gala, kerstdiner, afscheidsreceptie, het jaarlijkse bedrijfsfeest of een internationaal congres – klein of groot – wordt een groot succes met originele, feestelijke hapjes of een bijzonder diner.

 

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

NEEM CONTACT OP

Receptie

Een smakelijke receptie, voor een belangrijk moment.

MEER OVER RECEPTIE

catering-pages-2

Congres

Deel zowel kennis als een heerlijke culinaire beleving.

MEER OVER CONGRES

Dinner

Een smakelijk diner voor iedere gelegenheid en locatie.

MEER OVER DINNERS

Een heerlijke en passend culinair concept voor iedere gelegenheid

Hof Catering zorgt voor een geslaagde en gepaste culinaire invulling, tijdens iedere gelegenheid en op elke denkbare locatie. Van bedrijfsfeest, receptie, congres, uitgebreid diner, wij verblijden u en uw gasten graag met onze lekkerste specialiteiten. Dit doen wij met aandacht, passie en creativiteit, om zo uw gasten te verassen en een onvergetelijk indruk achter te laten. Met speciale wensen of diëten houden wij uiteraard graag rekening. Wij werken met de beste producten, creëren originele smaakcombinaties en zorgen voor een prachtige presentatie. Een geslaagd evenement, een smakelijke en feestelijke belevenis om samen van te genieten.

Een geslaagd en smakelijk evenement, volledig verzorgd

Hof Catering kan ook uw totale zorgen uit handen nemen en uw evenement van begin tot het eind organiseren. Van locatie tot aankleding tot entertainment. Hierbij werken wij met onze partners, ieder met hun eigen expertise en stijl. Op basis van uw wensen kijken we welke samenwerkingspartners het meest aansluiten om tot een passend geheel te komen. Kortom, denk groots en zonder beperkingen.

  • Originele gerechten en hapjes, met een perfecte presentatie
  • Duurzame en locale producten van hoge kwaliteit
  • Flexibel, betrokken en extra aandacht voor speciale wensen
  • Gehele organisatie van begin tot eind mogelijk zoals locatiehuur, entertainment en aankleding
waitress occupation. Young woman with food on dishes servicing in restaurant during catering the event

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Beloftes Hof Catering

De 5 beloftes van Hof Catering eventcatering

Heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere gerechten die origineel en smakelijk zijn, of het nu om een receptie, congres of een sjiek diner gaat. En waarom niet combineren met voedzaam en gezond? Wij streven ernaar om mensen bewuster te laten eten. Gezondere en duurzame alternatieven en wat meer vegetarisch. We gebruiken uitsluitend verse producten, geen halffabricaten en geen producten met E-nummers.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastvrijheid gaat niet alleen om een vriendelijk woord en een lach. Gastvrij zijn is continu op de stoel van de gast zitten, in zijn schoenen staan. Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in de juiste sfeer is belangrijk. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, receptuur, assortiment en medewerkers.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio.  De kleinschaligheid en lokale karakter betekent een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor het organiseren van uw evenement. Iets willen wijzigen in de uitvoering, we zorgen dat het mogelijk is. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van hapjes, drankjes, de gerechten en aankleding tijdens uw evenement.

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Samen tot een succes komen

In 5 stappen een geslaagd evenement

Leuk om u te leren kennen! Om u een passend en goed en passend advies of voorstel te doen, leren we u graag kennen. Wat beweegt jullie, wat voor ideeën spelen er, wat zijn de wensen en doelstellingen? Daar eerst helderheid in krijgen, is de belangrijkste stap naar het succes van uw evenement.

U ontvangt op basis van uw wensen en doelstellingen een voorstel. Deze bespreken we samen. Onduidelijkheden, aanpassingen nodig, toch nog andere ideeen over de invulling? Dat kan. We passen het voorstel aan tot het helemaal naar uw wens is.

En dan gaat iedereen hard aan het werk! De eventmanager zorgt voor alle voorbereidingen en houdt de planning strak in de gaten. Heeft u nog vragen, zijn er op het laatst nog speciale wensen, we houden er rekening mee. We spreken met elkaar het draaiboek door, zetten de puntjes op de i. Alles is in de kleinste details geregeld!

De dag is aangebroken en wij gaan ervoor om jullie evenement tot een succes te maken. De partymanager is het directe aanspreekpunt en houdt overal de regie over. Heerlijke hapjes en drankjes, een mooi aangeklede locatie, vriendelijke en gastvrije medewerkers. Alle ingrediënten om er een onvergetelijk en succesvol evenement van te maken voor u en uw gasten.

Hof Catering bespreekt graag kort na afloop met u het evenement. Zijn de doelstellingen behaald zoals afgesproken? Waren uw gasten tevreden? Kijken we met elkaar terug op een geslaagd evenement?

Hier zijn wij trots op

Beoordeling door onze gasten

  • Totaal oordeel
  • Communicatie
  • Offertetraject
  • Meedenken
  • Smaak en kwaliteit
  • Presentatie

Maximale score is 10. Gebaseerd op beoordelingen op klantenvertellen.nl. % beveelt ons aan.

Case

Gala VNO NCW

Voor VNONCW verzorgde Hof Catering de culinaire invulling van een groot DGA gala op de dag van de ondernemer. Samen met de chefs van Wings hotel, Callas, Allure en Hanos werd er een hoogstaand 5 gangen diner bereid voor 380 gasten. De verschillende chefs leverde allen hun mooiste signatuur gerecht, wat in samenwerking met de koks van Hof Catering werd uitgegeven.

Het evenement had een uniek karakter door de inzet van de verschillende leden uit de evenementenwereld: Hoe-zo congresorganisatie, Duynisveld organisatie, MEB avtechniek en Wings Hotel.

Absoluut een aanrader!

Hof Catering verzorgde voor ons personeel het diner tijdens het Kerstfeest. Het eten was goed verzorgd en afgestemd op onze wensen: informeel chique. Omdat we op de feestlocatie verschillende zalen aandeden, was er ook op alle momenten gelegenheid verschillende hapjes te eten. Beginnend met wat koude voorafjes, gevolgd door warme gerechten. Heel leuk dat alles als een soort tapas werd geserveerd: kleine hapjes, verspreid over de avond. De bediening was vriendelijk en ook in de stijl van het thema van de avond, erg leuk. Absoluut een aanrader!

Thiemo Montzinos, communicatie Prowareness

Meer weten

Besprek met ons de mogelijkheden