Bedrijfscatering Rotterdam

Bedrijfscatering Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede bedrijfscatering in de regio Rotterdam?

Bij Hof Catering staan kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit centraal. De puurheid van ieder product tot zijn recht laten komen in mooie gerechten, dat is waar we voor gaan. Koken met liefde voor voeding, mens en milieu.

bedrijfscatering-rotterdam

Bedrijfscatering Rotterdam op locatie?

De Van Nelle Fabriek in Rotterdam is een unieke locatie met een industriële uitstraling. In de Van Nelle Fabriek is alles mogelijk. Van bedrijfsfeest tot congres en van vergadering tot productpresentatie. Een bedrijfsfeest organiseren in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, levert u meer dan alleen een waanzinnige ruimte. Kies je voor van Nelle, dan kies je een vakkundig en persoonlijk team, dat altijd voor je klaar staat.

  • Flexibele bedrijfscatering & restaurant catering
  • Gebruik van duurzame producten van hoge kwaliteit
  • De (dieet)wensen van gasten en personeel staan centraal
  • Passie voor heerlijke en mooie feestelijke creaties
  • Gefocust op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bedrijfsrestaurant en bedrijfscatering

Als ondernemer uit Rotterdam wilt ook u het beste voor uw personeel. Want gezond personeel presteert beter. Uw eigen bedrijfsrestaurant betekent geen standaardformule in assortiment en gerechten. Onze diensten passen we geheel aan naar de wensen van uw organisatie, uw gasten en laten deze aansluiten op uw bedrijfscultuur. Hof Catering ondersteunt en beheert uw restaurant.

Onze representatieve en gastvrije medewerkers hebben de kennis in huis om op uw wensen in te spelen. Zij zijn allen betrokken bij de bereiding van gerechten. Allergieën en dieetwensen? Het team van Hof Catering is gediplomeerd en heeft de vakkennis. Zij is in hoge mate verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van uw restaurant en zorgt zelfstandig dat uw restaurant het beste serveert. Uw eigen team van Hof Cateringmedewerkers ontvangt met veel enthousiasme en betrokkenheid iedere dag uw medewerkers. Ook in Rotterdam en omgeving.

Onze kleinschalige organisatie zorgt voor snel, direct contact en is bovendien zeer flexibel. Hierdoor garanderen wij dagelijkse leveringen in Rotterdam van verse producten, snelle aanpassingen aan gerechten en in het assortiment.

Beloftes Hof Catering

De vijf beloftes van Hof Catering bedrijfscatering

Beloftes Hof Catering

De vijf beloftes van Hof Catering bedrijfscatering

Wij werken met dagverse producten die zoveel mogelijk duurzaam zijn en dichtbij huis zijn geproduceerd. We bieden bewust een gezond assortiment aan en serveren gerechten die smakelijk zijn én een gezonde leefwijze onderstrepen. Met Hof Caterings’ vitaliteitprogramma introduceren we een integrale bedrijfsaanpak en combineren we binnen organisaties goed en gezond eten met advies, beweging en coaching.

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Afwijkende groenten die de schrappen van de supermarkt niet haalden, verwerken we in onze soepen en sauzen. We kiezen voor lokale, seizoens-, milieu- en diervriendelijke producten. We werken samen met leveranciers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Printen doen we zo min mogelijk en schoonmaken gebeurt met biologisch afbreekbare middelen.

Gastgericht denken en doen. Wat verwacht een gast, een medewerker, een organisatie van het bedrijfsrestaurant en van de mensen die er werken? Een gevoel van welkom zijn, zich thuis voelen in een bedrijfsrestaurant dat past bij de organisatiecultuur; dat is ons streven. Hof Catering laat gastvrijheid doorklinken in sfeer, locatie, gerechten, assortiment en bediening.

Hof Catering is een kleine organisatie in de Haagse, Zuid-Hollandse regio. De kleinschaligheid en het lokale karakter betekent een hoge mate van flexibiliteit en dat is een groot voordeel voor uw eigen bedrijfsrestaurant. Iets willen wijzigen in het assortiment? Het kan dezelfde dag nog. We zijn een betrokken partner, die op elk moment met u meedenkt. Korte en directe lijnen en een grote slagkracht is wat Hof Catering kenmerkt.

Hof Catering werkt al ruim twintig jaar in de bedrijfscatering. We houden onze kennis op peil, volgen trends en houden elkaar scherp, wat we doen met trainingen, workshops en het bezoeken van beurzen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis over allergieën, voeding en duurzaamheid. Ons bevlogen team volgt met passie en de laatste ontwikkelingen. En dat ziet u terug in de variatie en originaliteit van de gerechten in het bedrijfsrestaurant.

Onze medewerkers

Vakkundige en betrokken medewerkers staan voor u klaar in uw bedrijfsrestaurant

Onze representatieve en gastvrije medewerkers hebben de kennis in huis om op uw wensen in te spelen. Zij zijn allen betrokken bij de bereiding van gerechten. Allergieën en dieetwensen? Het team van Hof Catering is gediplomeerd en heeft de vakkennis. Zij is in hoge mate verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van uw restaurant en zorgt zelfstandig dat uw bedrijfsrestaurant het beste serveert. Uw eigen team van Hof Cateringmedewerkers ontvangt met veel enthousiasme en betrokkenheid iedere dag uw medewerkers.

  • Gastvrij, representatief en betrokken
  • Gedegen opleiding o.a. in duurzaamheid, hygiene en allergenen
  • Zelfsturende teams en verantwoordelijk voor bereiding van gerechten
Meer weten

Bespreek met ons de mogelijkheden