HOF Nieuws

  •  4618

    22/7/2020Foodprint – de zin en onzin van duurzaamheid in voedsel meten

    Om duurzaamheid van voedsel te kunnen beoordelen hebben we meetbare cijfers nodig om te kunnen vergelijken, te veranderen en te verbeteren.

    Lees verder
  •  4618

    22/4/2020De bedrijfsbarbecue en waarom de baas daar zo blij mee is….

    De vakantieperiode gloort in de verte en de feestcommissie moet zich nu echt gaan verdiepen in het personeelsevenement voor de zomer. En uiteraard gaan we dan uit van het aanstaande mooie weer...

    Lees verder
  •  4618

    2/3/2018FOODprint 2,01 is ons getal voor 2018

    Zoveel kg CO2 hebben wij per gast veroorzaakt in 2018. Het totaal kwam op 285.000 kg CO2.

    Lees verder

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat voor een heerlijke culinaire invulling wij u en uw gasten kunnen bieden?

Contact opnemen
Referentie Ruud van Koesveld
Iedere dag uitgebreid ontbijten
Ruud van Koesveld SES
Referentie Sandra, Rotterdam
Bekend, vertrouwd en ALTIJD goed!
Sandra, Rotterdam
Referentie Claudia, Leiden
Plezierig, professioneel, vernieuwend en flexibel
Claudia, Leiden CHDR
Referentie Sandra, Voorburg
4 sterren: goede service, goed behandeld
Sandra, Voorburg OMA
Referentie Mitchell, Den Haag
Met 1000% een aanrader
Mitchell, Den Haag